Waarom backlinks van vitaal belang zijn voor SEO en hoe het helpt om de rangen te verbeteren?

Backlinks kunnen ook worden aangeduid als "Inkomende Links", "Inkomende Links" of "Oneway Links". Dit zijn de links die van de ene website naar de pagina op de andere website gaan. Google en vele andere zoekmachines hechten belang aan backlinks als een ranking signaal. De link die leidt naar de pagina op uw website wordt "Backlink" genoemd.

Waarom zijn backlinks belangrijk?

Specifiek, Backlinks is een schat voor SEO (Search Engine Optimization) aangezien het een "Stem van Vertrouwen" vertegenwoordigt van de bestaande site naar de andere. Backlinks zijn de signalen van uw site aan zoekmachines die de rest van hen bevestigen voor de belangrijkste inhoud. Als verschillende sites zijn gekoppeld aan dezelfde website of webpagina, interferentie van de zoekmachines om de inhoud betekent dat het de moeite waard is om te worden gekoppeld en dus zal het de moeite waard surfen op de SERP. Het verdienen van de Backlinks toont het positieve effect op zoek zichtbaarheid en positie ranking van de site.

Hoe zijn backlinks een belangrijk aspect van SEO?

Backlinks kunnen verschillende voordelen bieden voor SEO prestaties. Maar als je de vraag stelt - Zijn ze het meest vitale instrument in een SEO strategie? Dan is het antwoord ja, ook al zijn er verschillende factoren die bijdragen aan het linken van de inhoud. Dus ook de beste kwaliteit inhoud voor een efficiënte website. Met dit gezegd zijnde, backlinks zijn een van de belangrijke factoren om uw websites SEO te verbeteren.

Het creëren van de beste kwaliteit inhoud 

Zoals de strategie lijkt te zijn bekend, maar het creëren van de beste inhoud dient als de sleutel voor de overwinning van Backlinks. Websites die zeer geïnteresseerd zijn in informatieve inhoud en interessante inhoud. Zelfs als u niet beroemd bent, kunt u door het creëren van interessante inhoud verschillende websites verleiden om zich op u te richten en om over de inhoud te weten te komen. Werken met een SEO bedrijf is belangrijk omdat de websites gevonden kunnen worden en geneigd kunnen zijn om slechte SEO trucs te gebruiken.

Het gebruik van media kan aantrekkelijk zijn voor het publiek en dienen als zeer gelinkte inhoud. Toevoeging van foto's, video's, afbeeldingen, Infographics die populair zijn en kunnen worden toegevoegd terwijl Blog postings. Het onderwerp dat u zelf kiest creëert een impact en u zult waarnemen de beste inhoud ontvangt de beste beoordelingen, het blijft het aantrekken van een publiek, zolang je hen te voorzien van de unieke inhoud. Dat omvat het houden van interviews met de leiders van de industrieën, het schrijven van recensies, het houden van een case study, en het opnemen van de onderwerpen over conventies en industriële evenementen. Voor zover het onderwerp en de inhoud relevant zijn voor het publiek dan biedt de hoge kansen om zich te vestigen als een Industry Leader.

Technische SEO

Terwijl de inhoud wordt de leiding dan komt de rol van technische SEO waar het fungeert als de basis in het bouwen van grote SEO-strategieën. Google kan boetes in rekening brengen voor fouten en technische problemen, zoals fouten in de webpagina en interstitiële problemen. Daarnaast zijn Google bots die de titels, Headers en de meta beschrijvingen gemakkelijk kunnen crawlen het beste in de ranking van de website.

Google rankings zijn nu gebaseerd op het web design, gebruik, en de prestaties gedaan. Google is nu zelfs gericht op de mobiele-snelle en eerste ranking over omdat 50% van Web trafficking kan worden gedaan via mobiele telefoons. De prestaties van de website is ook een belangrijke factor voor ranking, met name de snelheid van de pagina. Een paar van de dingen die we overwegen gebruik te maken zijn Google Speed Test en GT METRIX. Als gebruikers nodig hebben om uit te vinden over de inhoud en ze kunnen wachten voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd als deze tijd zo lang is dan kunnen ze uw website verlaten, dus, door dit te overwegen de website laadtijd moet rond de 3 seconden.

Waarom doen de Backlinks pijn? 

Zelfs met het doen van zo veel werk met nuttige inhoud investeren ze in de zwarte hoed SEO. De links die in de spam websites blijken te zijn verminderen de prestaties van SEO. Als het ontvangen van de slechte Backlinks in grote aantallen dan kan het een groot effect hebben op de website dat ze kunnen worden verwijderd uit de zoekmachines. In aanvulling op dat Google altijd releases algoritme updates die nuttig kunnen zijn bij het vangen van de spamming backlinks, samen met de andere schadelijke of gevaarlijke strategieën van SEO. Het heeft ook het concept van de uitvoering van de beoordelingen door een mens, zodat ze kunnen sorteren de slechte websites uit. In het geval van het uitvoeren van deze, is er behoefte aan een "SEO Agentschap" om te helpen uit de Backlinks die spammy zijn.

Hoe kan je een slechte Backlink identificeren? 

Dit kan vrij moeilijk zijn om de slechte Backlink te identificeren. Ten eerste zal de waardering van het domein en de autoriteit van de website minder zijn. Verschillende tekenen die kunnen worden de indicatie van verschillende websites met elkaar verbonden voor dezelfde inhoud, ongebruikelijke lay-out van de pagina, gespiegelde pagina's, de koppeling van websites zijn niet natuurlijk. De meeste van de tijd om uit te vinden deze spam Backlinks moet je de hulp van combinatie-instrumenten, zoals SEMRush, Google Webmasters, en andere tools te krijgen.

Totaal Backlinks

Het totaal aantal Backlinks betekent niet dat je veel Backlinks nodig hebt, en de ontvangen Backlinks moeten in een volgorde van ranking geplaatst worden die in gebruik is. Sommige van de zoekwoorden zijn bijzonder concurrerend die verschillende Backlinks ontvangen en sommige zijn gemakkelijker te rangschikken.

Totaal te volgen Backlinks 

Als er slechts een paar websites, maar die zijn zeer effectief en van de beste kwaliteit dan is uw SEO prestaties kan worden gezegd dat het beter is in vergelijking met een groot aantal giftige links die zijn gekoppeld aan de inhoud. U moet de Backlinks die afkomstig zijn van "FOLLOW" websites, maar niet van 'NO FOLLOW' websites.